Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα | Ντιμπάμπης Νικόλαος - Ξυλοτεχνική

Λ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη & Λ. Κηφισίας
151 23 Μαρούσι

Τηλέφωνο 210 68.18.153
Κινητό τηλέφωνο 6936 81.81.53

%69%6E%66%6F%40%78%69%6C%6F%2D%74%65%78%6E%69%6B%69%2E%67%72Στην αρχή

Πόρτες


Οι πόρτες που σχεδιάζει και κατασκευάζει για εσάς η εταιρεία Ξυλοτεχνική στο Μαρούσι ικανοποιούν τις προτιμήσεις σας και χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο, ενώ διακρίνονται για το άψογο φινίρισμά τους σε κάθε τους λεπτομέρεια.

Διαθέτουμε πόρτες Laminate σε πολλά χρώματα, από αξιόπιστους κατασκευαστές για αντοχή στον χρόνο.

Η εταιρεία μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ποικιλία από σχέδια και διαστάσεις, ανάλογα με αυτό που επιθυμείτε για τον χώρο σας.

Κατασκευάζουμε ντουλάπες ανοιγόμενες, συρόμενες με σύγχρονο design, ενώ σας παρέχουμε τη δυνατότητα χρήσης διάφορων μηχανισμών καλής λειτουργίας και εγγύησης για εργονομική αποθήκευση.

Ακόμη και αν ο χώρος σας δεν έχει σωστή διαρρύθμιση ή επιθυμείτε να αξιοποιήσετε κάποιο σημείο του για αποθηκευτικό χώρο, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει να μελετήσει και να μετρήσει τον χώρο σας, ώστε να σας δώσει την καλύτερη λύση για εξοικονόμηση και αποθήκευση.

Επίσης, κατασκευάζουμε ντουλάπια, έξυπνα τοποθετημένα για μέγιστο αποθηκευτικό χώρο, καθώς και εσωτερικά κουφώματα, τόσο σε ξύλο, όσο και σε μελαμίνη.

Εμπιστευτείτε εμάς για να υλοποιήσουμε τις ιδέες σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά!